Despre Noi

P.T. Parts este o firma tanara, formata dintr-un colectiv dinamic, cu o vasta experienta in vanzarea de piese pentru camioane, remorci si semiremorci produse in Europa. Noi va oferim echilibrul perfect in raportul calitate-pret. Piesele originale si non-originale comercializate de catre compania noastra sunt garantate si omologate conform celor mai inalte standarde din domeniu. Consultanta tehnica acordata clientilor este in masura de a inlatura eventualele inadvertente intre reperul dorit si cel achizitionat.

De-asemea, prin binomul service auto-furnizor piese auto dorim sa inlaturam eventualele probleme legate de garantie, incercand prin acest lucru sa oferim clientului totul intr-o singura oprire.: piesa dorita, manopera de calitate, toate la un prĂȘt echilibrat.

Ne adresam atat clientilor finali cat si revanzatorilor, pentru acestia din urma pregatind pachete promotionale extreme de atractive. Noi vedem in relatia cu clientii nostrii un parteneriat care are la baza respectul reciproc si interesele comune.

Descarca Certificatul de Garantie (format pdf)

Descarca Contractul de Vanzare – Cumparare (format Word)

Descarca Formularul de Retur (format Excel)